Laagrook (droogijs)

Laagrook (droogijs)

Droogijs is een volledig natuurlijk product en slaat niet neer. Na verdamping blijft er niets achter en er ontstaat geen nattigheid. Daarnaast is het reukloos, smaakvrij, kiem- en bacterievrij, niet giftig en niet brandbaar. Ideaal dus op allerlei locaties en in verschillende situaties waarbij u laag hangende rook wilt.

Vuurwerk (professioneel)

Vuurwerk (professioneel)

Vuurwerk fonteinen van 2 meter hoog gedurende 3 tot 5 minuten die volledig veilig zijn. Onze machines werken op zo´n lage temperatuur waardoor de vonken niet ontvlambaar zijn. Een prachtig effect dus als aanvulling op uw feest en volledig veilig inclusief bediening op locatie door ons team.

Chocolade Fontein

Chocolade Fontein

Chocodelight zorgt voor een onvergetelijke en fantastische herinnering voor uw feest. De chocoladefontein is niet alleen overheerlijk, maar zorgt ook voor een elegante en spectaculaire aanvulling op uw feest. Wij zorgen volledig verzorgde chocoladebuffetten met personeel zodat deze zorg uit u uit handen wordt genomen.

Limonade Fontein

Limonade Fontein

Wij hebben twee formaten limonadefonteinen te huur die een inhoud hebben van 9 liter. Hoogtes variërend van 52 en 60 cm en een breedte van 40 cm. De limonadefontein kan gebruikt worden voor limonade, cocktail of licht mousserende wijnen.

Lollywafels

Lollywafels

Een Lollywafel is een wafel op een stokje. Ontzettend leuk voor kinderen en de lollywafel kan gedecoreerd worden met chocolade, spikkels of nootjes. Het resultaat is een heerlijke wafel in de vorm van een dennenboompje.

Luchtkussens

Luchtkussens

Onze luchtkussens verhuren wij voor de “Clown luchtkussen”of de “Party” luchtkussen. De luchtkussen kan binnen, maar ook buiten gebruikt worden. Wij zorgen dat de kussens worden gebracht en na afloop worden opgehaald. De luchtkussens kunnen de gehele dag gebruikt worden.

Photoboots

Photoboots

Met een Photoboot op je feestgelegenheid maak je de entourage helemaal compleet. Je gasten kunnen in een aparte setting foto’s maken en die worden direct afgedrukt als exemplaar. Jullie krijgen uiteraard ook een kopie van alle foto’s.

Poffertjes

Poffertjes

Onze poffertjes plaat is inclusief personeel in te huren. Als u de poffertjesplaat bij ons inhuurt dan leveren wij dat met onze eigen poffertjesmix van 1 KG en bent u voorzien van 300 poffertjes. Wij kunnen gemiddeld 300 poffertjes per uur bakken en serveren aan uw gasten.

Popcorn

Popcorn

Wilt u Popcorn serveren, zoet of zout of met karamel? Wij bieden een popcornmachine inclusief personeel die 2 uur onbeperkt popcorn serveert op uw feestgelegenheid.

Pucker Powder

Pucker Powder

Pucker Powder verhuren wij inclusief personeel inclusief 3 smaken en 30 tubes van 30 cm. Wij hebben diverse zure smaken: Appel, Druif, Grapefruit, Peer, Watermeloen, Citroen, Fruit Cocktail, Kers en Perzik. Daarnaast hebben de ook zoete smaken als: Aardbei, Banaan, Bubblegum en Drop.

Schaafijs

Schaafijs

Voor het verzorgen van schaafijs in de zaal bieden wij een standaard schaafijstafel aan, maar ook een luxe variant. Ons schaafijs wordt machinaal geschaafd en tegen geringe meerprijs kan de servering ook gedaan worden in een bloembeker.

Slushpuppy

Slushpuppy

Onze slushpuppy machine met 2 verschillende smaken kunnen wij plaatsen en krijgt u onbeperkt drankjes uit. Wij zorgen ook voor de bekers, rietjes en het personeel om de slushpuppy te bedienen. Het apparaat kan ook aanvullend in de bar worden aangesloten en via het personeel aldaar worden bediend.

Suikerspin

Suikerspin

De suikerspinmachine verhuren wij inclusief personeel op basis van 2 uur. Binnen dit tijdsbestek worden er onbeperkt suikerspinnen gedraaid voor uw gasten. De Suikerspin machine is een leuke aanvulling op uw feest voor het jongere kinderpubliek.

Snoepkar

Snoepkar

Met een snoepkar op uw locatie heeft u een leuk alternatief voor de kinderen om diverse snoepjes te serveren. Het snoep mag u ook zelf aankopen en in de kar verwerken of wij verzorgen de kar inclusief diverse snoepgoed.